Защо да плащаш за судоку когато можеш да го играеш безплатно?

Защо да плащаш за судоку когато можеш да го играеш безплатно?

По-голямо разнообразие

Судоку е игра която има близка до безкрайност сложност с милиони възможни судоку пъзели. Има страхотни онлайн судоку пъзел генератори, които предлагат безкрайни възможности за нови судоку решетки и всичко това е безплатно. Няма нужда да се ограничавате до судоку пъзелите във вашата судоку книга - вместо това можете да играете безкрайно много судоку пъзели онлайн.

По-голяма мобилност

В близките години на судоку мания, хората играеха пъзели в малка тетрадка с молив или химикал. Сега всичко това се е пренасочило към мобилните устройства в нашите джобове и е дори още по-лесно да се играе судоку независимо от това къде се намираме.

По-голяма скорост

Играенето на судоку на хартия може да бъде дразнещо и не ефективно - какво ако без да искаме въведем грешна цифра и трябва да се върнем да я изтрием? Игрането на безплатни судоку игри е много по-добро заради това че лесно можем да премахнем сгрешената цифра или да я променим. Дори ако е нужно можем да изчистим всичко което сме направили до сега и да започнем на чисто.

Повече варианти

Ако ви е писнало от решаването на стандартни судоку пъзели или просто искате ново предизвикателство, можете да намерите много различни варианти на судоку онлайн. Някои популярни судоку варианти включват Kakuro (което е судоку с допълнителен елемент с математика), Jigsaw Sudoku (където се използват числата от 1 до 9 както при стандартното судоку, но с различно подредени клетки в решетката) и Wordoku (където играта използва букви вместо числа). Игрането на онлайн судоку игри прави по-лесно пробването на различни варианти на судоку пъзелите без да трябва да харчите пари.

С всички страхотни възможности за игра на судоку безплатно онлайн, никога повече няма да ви се наложи да плащате за судоку игри.