Защо судоку е страхотна пъзел игра за бизнес пътувания?

Защо судоку е страхотна пъзел игра за бизнес пътувания?

Поради всички долуизброени причини е важно за бизнес пътешествениците да намерят начин да намалят стреса и преумората по време на техните пътувания. Това означава че Судоку е идеална компания за твоето следващо пътешествие. Където и да попаднете по време на вашите бизнес пътешествия, едно от най-добрите неща които можете да правите по време на път е да играете Судоку онлайн.

Ето няколко причини защо Судоку е страхотен пъзел за бизнес пътешественици:

Судоку е лесно преносимо

Можете да играете судоку навсякъде. Може да играете Судоку онлайн, Судоку като мобилно приложение или старомодното Судоку, като използвате химикал и хартия, и играете судоку във вестника или в Судоку книга. Това прави Судоку пъзелите изключително достъпни за игра по време на вашето бизнес пътуване.

Судоку е релаксиращо

Когато хората пътуват по работа, играта на Судоку е страхотен начин да релаксират, докато чакат в летището, чакат самолета да кацне или в края на деня когато са в хотелската стая след като са имали вечеря с клиент. Много хора които обичат Судоку се наслаждават на медитацията и вътрешния ритъм от поставянето на числа в празните пространства.

Судоку енергизира мозъка

Судоку е игра за мозъка за която се смята че подобрява остротата на мислене и когнитивните способности - много Судоку играчи смятат че играта е страхотна за малки почивки през деня, така че да отклоните вниманието си и да получите нова енергия и вдъхновение за работа. Така че на вашето следващо бизнес пътешествие се опитайте да отклоните за малко вниманието си от работата и се вдъхновете чрез Судоку.

Судоку ви дава малко лично време

Ако сте интроверт, бизнес пътуването може да е трудно за вас - Очаква да общувате с много повече нови хора отколкото срещата в обикновените работни дни - билетни агенции, стюардеси, таксиметрови шофьори, клиенти и прочие. Затова игрането на Судоку по време на вашето пътешествие може да ви даде малко време сам - то е мълчаливо, самотно занимание, което може да ви даде време да се заредите с енергия за социални взаимодействия.

Без значение какво правите, може би трябва да помислите да направите Судоку част от вашите ежедневни занимания през следващото си бизнес пътуване. Само гледайте да не ви хванат да играете судоку по време на среща с клиент.